Företag, event eller fest

Nästan vad som helst kan piffas upp med ballongdekorationer.Vill du att förbipasserande kunder ska uppmärksamma din butik, skapa en festligare atmosfär till din fest, tillställning eller event??

Med exempelvis två stora ballongpelare drar du till dig ett stort intresse till din butik. Förutom att dekoren i sig är imponerande så ser kunden att det är något väldigt speciellt på gång.

Ballongdekor är förmodligen ett av de mest kostnadseffektiva sätten att skapa ett imponerande intryck. Ballonger har en unik förmåga att fylla ett stort utrymme och elegant förvandla ett rum eller en entré på ett sätt som utmärker sig från allt annat.

Man kan använda sig av det på precis alla typer av mötesplatser och evenemang som till exempel bröllop, födelsedagar, fester och företagsevenemang. Det är nämligen något som går hem hos alla åldrar, gammal som ung.

Ballongdekorationer kan vara både effektfulla, eleganta, färgglada och helt galna. De kan lätt komplettera andra delar på ett kalas eller evenemang som finns på ett väldigt bra sätt.

Man kan skapa valv (bågar), buketter, bakgrunder, dekorativa spiralpelare, bordsdekorationer eller liknande.


Priser
Prissättningen är beroende av svårigheter, storlek, antal och val av ballonger, etc. Varje uppdrag prisätts därför individuellt.

Se nedan för olika exempel. Priser är exklusive moms.


Ballongpelare
Den vanligaste och kanske mest använda varianten av pelare är gjord av 28cm ballonger i kluster om fyra. Det innebär att varje lager består av 4 ballonger.
Som toppballong är en större 75/80cm ballong vanligt.

Mått: ca 2 meter
ca 32 st 28cm latexballonger
1 st 75/80cm latexballong
Luftfylld inklusive lån av ställning
Pris: 800 kr


Ballongbåge
En ballongbåge utgör en perfekt inramning av exempelvis en entré. För att få bättre stabilitet används två stycken baser och ställning. För uppresning är det brukligt att vara två personer så inte ställningen bryts av. Nedan är ett exempel med 28cm ballonger i kluster om fyra.

Mått: ca 8 meter
160 st 28cm latexballonger
Luftfylld inklusive lån av ställning
Pris: 2000 kr

Ballonggirlang
En Girlang är en dekor som kräver fästpunkter. Den kan fyllas med luft och hängas upp eller fyllas med helium och bilda en uppåtgående båge. Den kan variera stort i längd samt användas i de flesta områden, som att rama in en scen eller hängas ovanför en entré.
Nedan är ett exempel med 28cm ballonger i kluster om fyra.

Mått: ca 1 meter
20 st 28 cm latexballonger
Helium eller Luftfylld
Pris Luftfylld: 400 kr/meter 
Pris Heliumfylld: 700 kr/meter