Om oss


Ballongpalatset.se är en ny liten aktör i branschen och kommer med massor av fantasifulla idéer och härlig energi. Vi smyglanseras nu i vår första fas i Sundsvall och är en del i den nu pågående uppbyggnaden av Ensaga Entertainment, där vi kommer skapa sagolika möjligheter för det där efterlängtade drömkalaset eller festen samt ge ett inbjudande och imponerande intryck till butiker/företag vid jippon, tillställningar och event.

Först ut är försäljning av ballonger och ballongdekorationer. Vi har också kompletterat verksamheten med party accessoarer i paketlösningar samt en hoppborg.

Jag som står bakom idén med Ensaga Entertainment och delmomentet Ballongpalatset heter Lars Sundling Fenell. Just denna idé har funnits i flera år men fick luft under vingarna för ungefär ett år sedan då vi försökte skapa ett sagokalas till ett av våra barn och då vi upptäckte flera svårigheter med att skapa det.

Efter mycket arbete och flera undersökningar kom vi fram till en långtgående affärsplan och med den Ballongpalatsets födelse som den första fasen i en mycket spännande resa där du just nu beskådar dess början.

Men nu har det blivit dags att ta det första steget och du är varmt välkommen att följa med.

Det var en gång Ensaga…